Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS CS:GO !

pawres001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem, mianowicie spadają mi fps w cs:go z 70-80 czasami mniej, aż do 10-20. Gdy od razu po włączeniu laptopa, załączę cs go, mogę spokojnie pograć z 15 min, później znów zaczyna się ten problem... :/ Dodam, że przy "smołku" nie mam spadków fps. 

Procesor : Intel® Pentium® CPU N3540 @ 2.16GHz

Ram : 4 GB

Karta zintegrowana

Windows 8.1

Komputer kupiłem zaledwie tydzień temu.

Wiem, że nie jest przeznaczony do grania, ale chyba da się coś z tym zrobić.

Opublikowano

Rozdzielczość na 4:3 1280x1024, ustawienia na najniższe, parametry startowe - high, wejdź w BIOS przy włączeniu komputera i przydziel więcej pamięci ram karcie zintegrowanej. Razer game booster,...

Opublikowano

Brawley, komputer ma tydzień wiec wszystko jest świeże. Jak temperatury będą za wysokie to podkładka chłodząca cie czeka

Opublikowano

Up niekoniecznie może być pasta termoprzewodząca na procesor. Znam osoby którym to pomogło.

Opublikowano

Powyłączane gg,skyp itp., wszystkie ustawienia na najniższych typu potrójne buforowanie ,wielordzeniowy render?

Jeśli kupiiłeś kompa tydzień temu to raczej to nie kurz. Instalowałeś sporo rzeczy może? Zdefragmentuj dysk gdzie masz system i grę.

Opublikowano

Jedyne co instalowałem na kompie to mc,cs 1.6, metin i cs go + ts3, ccleaner i game booster. I tak mam powyłączane i zrobione jak napisałeś.

Znacie jakiś dobry program, którym sprawdzę temperature kompa ?

Jak mam przypisać więcej ramu do zintegrowanej karty graficznej w biosie ?

Opublikowano

Możliwe ze procesor przy wysokich temperaturach "wyzuca" taktowanie i później znowu wraca jak wcześniej... Sprawdź czy w biosie możesz wyłączyć "CPU Throtting"

76561198180869410.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...